Over mij

Ik kom uit een generatie die het jaren niet zo nauw heeft genomen met wat eten & drinken we nou eigenlijk. Liever wil ik een onderdeel zijn van een generatie die daar wel mee bezig is, zoals we nu gelukkig overal in de wereld om ons heen zien.

Waarom koffie? Omdat koffie in ieders ritueel past en wereldwijd dagelijks gedronken wordt. Ieder drinkt op zijn of haar wijze het kopje koffie, gebrouwen naar eigen ritueel. Over de hele wereld drinkt men koffie en ervaart men hetzelfde ontspanningsmoment als dat jij en ik hier in dit kleine landje ook doen.

 Laten we in Nederland vooral alleen nog echt goede koffie gaan drinken die op een verantwoorde wijze geproduceerd wordt. Jouw dagelijkse kopje koffie gaat nog lekkerder smaken, letterlijk en figuurlijk. 

Ik wil graag ieder het verschil laten ervaren hoe koffie nu eigenlijk hoort te smaken, en hoe gelukkig je van goede koffie wordt. Daarom is specialty coffee de niche waarin ik een bijdrage aan mijn omgeving wil geven. Kwalitatieve, hoogstaande soorten koffie, die je koopt buiten de reguliere markt om, voor een goede prijs, waardoor de boeren wereldwijd de ruimte krijgen om hun gezin én plantages goed te kunnen onderhouden. 

Ik heb het geluk dat mijn heerlijke blends, single estate’s, filter en cups door meester brander Björn Aarts gebrand worden.